ESTIMATS CLIENTS I AMICS DE SALUS VETERINARIA,
D'ACORD AMB ELS REIALS  DECRETS QUE EL GOVERN D'ESPANYA VA EMETEM, I SEGUINT LES RECOMANACIONS DE LES AUTORITATS SANITÀRIES, NOSALTRES MANTENIM LA CLINICA OBERTA PER PODER DONAR ATENCIÓ MÈDICA A LES VOSTRES MASCOTES I MANTENIR LA DISPENSACIÓ D'ALIMENTS I MEDICACIONS. 
NO OBSTÀN, PER DONAR UNA ATENCIÓ ADEQUADA, I EVITAR QUE ELS NOSTRES ACTES PUGUIN COL.LABORAR A L'EXTENSIÓ DEL VIRUS, HAUREM DE RESPECTAR ALGUNES NORMES BÀSIQUES: 

- DEMANI HORA/CITA PRÈVIAMENT SI ÉS POSSIBLE.934912367.  NOMÉS ATENDREM A UNA MASCOTA A L'HORA, I SI NO HI HA CONTRAORDRE, UN SOL PROPIETARI PER MASCOTA. DINTRE DE LA CLINICA S'HAURÀ DE RESPECTAR LA DISTÀNCIA DE 1,5 METRES DE SEGURETAT, I SE LI APLICARÀ AL PROPIETARI UNA SOLUCIÓ ALCOHÒLICA A LES MANS .  

- A LA BOTIGA NOMÉS ES PERMET L'ENTRADA DE DOS PERSONES A L'HORA, I ENTRE ELLES HAURÀN DE RESPECTAR LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT.

 A LA GENT GRAN O MALALTA ELS OFERIM UN SERVEI DE REPARTIMENT A DOMICILI, D'ALIMENTACIÓ I DE MEDICACIÓ. LES COMANDES ES PODEN CONCRETAR PER TELEFON O VIA MAIL :

                                                                       934912367  SALUS@SALUSVETERINARIA.CAT

 AGRAIREM QUE EL PAGAMENT ES FACI AMB TARGETA BANCÀRIA
- ENTENEM LA CRISI ECONÒMICA QUE AQUESTA PANDÈMIA ESTÀ PROVOCANT. SALUS , COM SEMPRE HA FET, SERÀ SENSIBLE A SITUACIONS PARTICULARS.  

- EL PERSONAL DE SALUS L'ATENDRÀ AMB LES MESURES DE SEGURETAT ACONSELLADES: MASCARETA, GUANTS, DISTANCIA DE SEGURETAT. 

- SEGONS LA EVOLUCIÓ DE LA PANDÈMIA NO DESCARTEM HAVER DE PENDRE MESURES MES DRÀSTIQUES. 

CONFIEM QUE ENTENGUEU QUE TOT AIXÒ ES FA PEL BÈ COMÚ.