Nosaltres

SALUS VETERINARIA, va començar la seva trajectòria a l'any 1996. Són molts anys al barri amb un objectiu clar, tenir cura del benestar i la salut dels animals de companyia dels nostres clients i clientes, sent mereixedors de la confiança i la responsabilitat que ells ens han confiat.

Per fer-ho disposem d'un equip de veterinaris, col.laboracions i suport de especialistes,  dos auxiliars de clínica i un perruquer que us atendrem i assessorarem a la clínica que tenim al C/ Vallespir 77, on podreu trobar els serveis mèdics necessaris per la vostra mascota, fer-li un rentat i un tall de cabell o adquirir a la botiga el menjar més adequat o l'accessori que us cal.

Salus Veterinària es un centre veterinari reconegut pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya

              


EL NOSTRE EQUIP HUMÀ

Carlos Rodríguez Piñeiro

Veterinari. 

LLicenciat en veterinària per la UAB l'any 1993. Magister en medicina veterinària per la mateixa universitat, l'any 1999. Membre d'AVEPA ( Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) des de l'any 1996. Membre del GERPAC ( Grup d'Estudi de Reproducció i Pediatria d'Animals de Companyia) des de l'any 1998. Membre del  GRETCA ( Grup d'Especialitat de Etologia Clínica d'Avepa) des de l'any 1999 fins el 2005. Ha participat com a ponent en diferents congressos nacionals i europeus relacionats amb la Reproducció canina i felina. Ha assistit a multiples cursos i seminaris de formació des de llavors. 

Dedicat a la clínica i cirurgia de petits animals des de l'any 1995 de forma exclusiva, treballant en diferents clíniques. Des de l'any 2004 forma part de l'equip de Salus Veterinària. 

" Sacha" Benavides
Perruquer

L'última incorporació de Salus Veterinària, perruquer caní i felí des de 1987, amb una amplíssima experiència en el sector.
Ha participat en diversos concursos de perruqueria i ha assitit a diferentes  jornades de formació. 

Destaca sobretot pel bon maneig que té amb els gossos.